Adviseur P&O

Steek (je) talenten in een nieuwe jas. Word adviseur P&O bij OPSPOOR
Ken jij OPSPOOR? Met 37 scholen in Purmerend en omgeving, honderden medewerkers en duizenden leerlingen, is OPSPOOR n van de grootste aanbieders van basis- en speciaal onderwijs in de Randstad. Wij staan elke dag klaar om onze toekomstmakers het onderwijs te geven dat ze verdienen.

En om dat zo goed mogelijk te doen, zoeken wij een vierde Adviseur Personeel & Organisatie (28-32 uur).


Een energieke TOEKOMSTMAKER

Wij geloven dat we leerlingen moeten voorbereiden op een toekomst die ze zelf vorm gaan geven. Wat de toekomst brengt weten we niet, maar we geven onze leerlingen de vaardigheden mee om er het beste van te maken: kennis, creativiteit, een ondernemende en onderzoekende houding, samenwerking, communicatie en eigenaarschap. En dat vraagt om medewerkers met dezelfde talenten.Als Adviseur P&O draag je daaraan bij. Je maakt deel uit van een hecht team bestaande uit het hoofd P&O, vier adviseurs, P&O Office Manager, twee medewerkers en een medewerker PSA. Samen doen we alles om onze directeuren te ondersteunen in hun personeelsvraagstukken. We waarderen je om je inbreng, je oplossingen en om je vermogen vrolijk door te gaan, waar een ander het af zou laten weten. Want ook jij bent een toekomstmaker.

Wat verwachten we van je?
Behalve een paar oneindig oplaadbare zonnepanelen, verwachten we een onderzoekende houding. We zoeken iemand die iets toe komt voegen en zijn of haar rol durft te pakken. Een stevige poot onder ons team en de verdere doorontwikkelingen die wij willen maken. Een adviseur P&O weet wat er in de cao staat of weet het te vinden, en zoekt altijd naar de mogelijkheden. Want P&O gaat over mensen. Je weet wat er op de scholen speelt en gaat er regelmatig op bezoek. Je bent het gezicht en het aanspreekpunt. Nee verkoop je alleen als echt alle ja's zijn uitverkocht.

En wat nog meer?
Bij OPSPOOR zien we goed onderwijs als een kinderjas. En die lekker moet zitten. Liefst een beetje ruim. OPSPOOR biedt ze in elke denkbare kleur en in zoveel mogelijk verschillende modellen om iedere leerling de warmte, bescherming en bovendien de ruimte te geven om erin te groeien. Maar niet alleen onze leerlingen verdienen de best passende jas. Wij bieden ook ons personeel de mogelijkheid te groeien in de jas die ze het allerbeste zit. Jij helpt ze daarbij. Je bent meedenker en een adviseur en zorgt dat talent op de juiste plek terecht komt. Zo draag je bij aan goed onderwijs volgens de visie van OPSPOOR. Je weet wat er nodig is, kunt prioriteiten stellen en je vindt het leuk om tot slimme oplossingen te komen.

Wat krijg je van ons?
Jouw werkplek bevindt zich op een moderne werklocatie met goede faciliteiten. Snel bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Leuke directe collega's, waarmee je kunt lezen, schrijven en lachen, waardering voor je expertise en veel ruimte om je te ontwikkelen. Want natuurlijk zien we jou ook het liefst in een goede jas. Wij kunnen niet zonder jou en jij niet zonder ons. Omdat we veel van je vragen, word je beloond met een salaris (schaal 11) dat daarbij past.

Solliciteren?
Ben jij toe aan een nieuwe jas? Herken je jezelf als het aanvullende onderdeel van ons team? Laat het ons weten. Stuur je motivatie en cv voor 3 oktober naar jeanine.timmerman@opspoor.nl o.v.v vacature Adviseur P&O. Voor vragen bel je naar: 0299-820919. De eerste gesprekken staan gepland voor 7 oktober en het tweede gesprek op 12 oktober.

Leerlingen aan het woord

"De juf is grappig"

"De juffen houden van grapjes en vinden pesten echt niet leuk!" - Leerling van obs De Koningsspil in Oosthuizen