Jij & Onderwijs

OPSPOOR: meesterschap, verbinden en vertrouwen

Bij OPSPOOR hebben we tal van mogelijkheden om samen te werken. We zijn immers een openbaar schoolbestuur met 37 verschillende scholen. Wij zien de huidige en verwachte tekorten juist als een kans om ons onderwijs anders te organiseren. Om te werken met mensen die hun werkervaring elders hebben opgedaan of met mensen die de Pabo volgen of hebben gevolgd en die het anders organiseren juist als een uitdaging zien. 

Vanuit OPSPOOR hebben we een zeer actief programma rondom Opleiden in de School (OidS) ontwikkeld. Een groot aantal van onze scholen is reeds opleidingsschool en we verwachten dit de komende jaren verder uit te breiden. Ook binnen onze opleidingsscholen werken wij altijd vanuit de kernwaarden van OPSPOOR: vertrouwen, verbinden en meesterschap. 

Vanuit ons meesterschap zetten we in op vakinhoudelijke diepgang in combinatie met een sterke beroepsgerichtheid. We zijn professionals met betrokkenheid bij de leerling, de student, het beroep en het werkveld. En daarnaast geloven we in de kracht van verbinding en vertrouwen. Wij samen maken de organisatie. 

En dit doen we ook graag samen met jou!

Ben je volgend jaar 4e jaars iPabo of inHolland student, en zou je graag je LIO stage bij een van onze scholen willen doen, kijk dan op de teams tegel van iPabo 'Lio-vacatures' of op het praktijkplein van inHolland bij 'praktijkvacatures' voor ons aanbod.

Ben jij student aan de Pabo? En ben je op zoek naar een stage? Klik dan hier

Heb jij een HBO opleiding afgerond en wil je bij OPSPOOR via ons Verkorte Deeltijdtraject aan de slag? Klik dan hier (LET OP: dit traject start pas weer in het najaar van 2021).

Of Startende leerkracht? Klik dan hier

Ben je al een paar jaar werkzaam en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kijk dan eens via deze link naar onze openstaande vacatures

Leerlingen aan het woord

"De juf is grappig"

"De juffen houden van grapjes en vinden pesten echt niet leuk!" - Leerling van obs De Koningsspil in Oosthuizen