Vacature Administratie

Ben jij degene die wij zoeken voor onze afdeling FinanciŽn?
Wij zijn voor ons Bedrijfsbureau per direct op zoek naar een administrateur/ debiteurenbeheerder voor 24 a 32 uur per week.

Wij zijn OPSPOOR: 37 scholen, 37 teams en duizenden kinderen. En wij halen uit iedereen het beste voor de toekomst. Want we zijn ambitieus. Wij zijn altijd in beweging om leerlingen en onszelf verder te brengen. Het maakt en houdt ons OPSPOOR. Werken bij OPSPOOR is dan ook gegarandeerd roestvrij.
Spreekt jou dit aan? Lees dan even door!

OPSPOOR, voor TOEKOMSTMAKERS

En wie ben jij?
We zoeken een financieel talent. Je overziet wat er gaande en nodig is en anticipeert daarop. Je denkt mee en bent niet bang om initiatief te tonen. Dat doe je met gevoel voor de omgeving en je collega's.
Je hebt ervaring met administraties en weet alles over grootboekrekeningen, debiteuren en balansdossiers. Je hebt of bent MBO-niveau geschoold, hebt ervaring met Excel en Visma en mogelijk ervaring in het onderwijs of affiniteit met onderwijs.
Omdat OPSPOOR voor TOEKOMSTMAKERS is en we op dit moment veelal vanuit huis werken, is het vanzelfsprekend dat al onze medewerkers digitaalvaardig zijn.

Wil jij ons op de afdeling financiŽn komen versterken?
De functie is ingedeeld in schaal 5 van de onderwijs cao. En we hebben ook nog eens heel veel vakantiedagen, je bent namelijk tijdens bijna alle schoolvakanties vrij. Je kunt natuurlijk afwachten wat de toekomst je brengt. Maar, je kunt er ook voor kiezen hem†nķ zelf te maken! Reageer daarom door een mail te sturen naar Jitske Weijerman, via j.weijerman@opspoor.nl. Gesprekken vinden in eerste instantie plaats via Teams.

Leerlingen aan het woord

"Trots op onze school"

"Wij zijn trots op onze school omdat we echt met onze tijd mee gaan" - Leerling van obs De Harpoen in Jisp