Werken bij OPSPOOR

Ben je ambitieus en ga je voor ontwikkeling? Dan moet je bij OPSPOOR zijn!
De toekomstmakers, dat zijn wij. Bij OPSPOOR helpen we onze leerlingen om zich op een eigentijdse manier te kunnen ontwikkelen. De uitdagingen van het huidige onderwijs vragen om ambitieuze, enthousiaste en gepassioneerde leerkrachten.

Jij bent de expert
Binnen OPSPOOR leren we met Ún van elkaar. Onze kennis is gebundeld in de OPSPOOR academie. Hier kan elke medewerker bijdragen aan de ontwikkeling van de organisatie en de collega's door als expert kennis te delen. Ben je gespecialiseerd in een bepaald onderwerp? Dan kun je deze kennis gebruiken en overdragen aan collega's. Anderzijds kun jij vakkennis opdoen over onderwerpen waarin je je verder wilt ontwikkelen. Zo blijft onze organisatie in beweging.

Innovatie
We zijn een lerende organisatie met daadkracht. We hebben een visie op het onderwijs voor de toekomst en we zetten gerichte stappen. Meedenken, pionieren, stimuleren en initiatief nemen zijn voor ons belangrijk! We laten ons voortdurend inspireren door onderwijsontwikkelingen en -concepten in binnen- en buitenland.

Vacatures
Benieuwd welke bijdrage jij kunt leveren? Bekijk hier de vacatures van OPSPOOR.

Ouders aan het woord

"We voelen ons veilig op school"

"Het veilige klimaat binnen de klas van mijn zoon ervaar ik als zeer prettig. De manier waarop deze klas en ouders al sinds groep 3 met elkaar omgaan is hartverwarmend." - Ouder van obs De Delta in Purmerend