SBO Het Tangram

Ben jij onze nieuwe collega met de 'special powers' om onze leerlingen te laten groeien?
SBO Het Tangram zoekt per 1 februari 2022 een onderwijsassistent, 0.6 WTF, in schaal 5. Aanstelling in deeltijd is mogelijk. Heb jij ervaring in de midden- en bovenbouw? En heb je ervaring binnen het SBO? Dat is mooi meegenomen.

Over SBO Het Tangram
Het Tangram is een speciale openbare basisschool in de wijk De Gors in Purmerend. Wij zijn er voor leerlingen van 4 t/m 13 jaar die extra aandacht en ondersteuning kunnen gebruiken bij het leren. Met rust, structuur en veiligheid, bieden we ze een omgeving om in te groeien.
Het Tangramteam is altijd bezig het aanbod en het onderwijs te verbeteren. Want wanneer onze leerlingen met plezier naar school komen, doen we dat zelf minstens zo graag. Ook elke dag met plezier naar je werk? Wij zoeken mensen met de 'special powers' om onze leerlingen te laten groeien. 

Wil je direct solliciteren? Reageer dan via onze directeur Jin Raghoebar. Of neem telefonisch contact op via telefoonnummers: 0299-430237/06-14428279.

Functieomschrijving:
De leraar is de professional die het onderwijs verzorgt, verantwoordelijk is voor de pedagogische/didactische aanpak, de onderwijsprestaties van leerlingen beoordeelt en zeggenschap heeft over de inhoud, de wijze en de middelen voor het onderwijsaanbod. De onderwijsassistent verleent assistentie in het onderwijsproces.
 • Je ondersteunt de leerkracht bij het verrichten van (onderwijsinhoudelijke) taken.
 • Je begeleidt individuele leerlingen of kleine (sub)groepen van leerlingen.
 • Je houdt toezicht op leerlingen tijden les, spel, pauze en aankomst/vertrek op school en corrigeert gedrag in afstemming met de groepsleerkracht.
 • Je levert een bijdrage aan het klassenmanagement.
 • Je levert een bijdrage aan de dagelijkse organisatie van de school en/of de groep.
Gewenste competenties: 
 • Je bent in staat om een goede relatie met individuele kinderen en een groep op te bouwen, je hebt oog voor een veilige sfeer.
 • Je werkt gestructureerd, planmatig en bent voorspelbaar voor de leerlingen.
 • Je hebt kennis van specifieke gedragskenmerken en onderwijsbehoeften van onze doelgroep en/of je bent bereid je hierin verder te verdiepen.
 • Je bent empathisch en bezit incasseringsvermogen, waarbij je een onderscheid weet te maken tussen de leerling en zijn/haar gedragsproblematiek, met oog voor samenhang.
 • Je bent communicatief en sociaalvaardig.
 • Je bent daadkrachtig en bezit een toegankelijke persoonlijkheid.
 • Je denkt en doet oplossingsgericht.
 • Je hebt een passende afgeronde opleiding MBO niveau 4 of hoger, bijvoorbeeld onderwijsassistent, praktijkondersteuner of pedagogisch medewerker.
 • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.
 • Je bent bereid je verder te professionaliseren.
 • Je bezit humor en relativeringsvermogen.
Wie bij een van onze scholen werkt, wordt OPSPOOR
We zijn niet op zoek naar één type medewerker. Juist onze verscheidenheid houdt ons OPSPOOR. Wat we wel zoeken zijn mensen die iets nieuws toevoegen. We zijn razend nieuwsgierig naar alle unieke eigenschappen die maken dat juist jij bij ons past. Daarbij zijn we benieuwd naar wat je zelf nog wil leren. Want ook jij bent vast nog niet uitgegroeid. OPSPOOR biedt je graag de ruimte.

Klasse
We zoeken collega's die eigenwijs genoeg zijn om meer te willen. Want juist buiten de gebaande paden ligt de toekomst. OPSPOOR klapt graag uit de school (of in ieder geval uit het klaslokaal). We zijn altijd bezig met onderwijs opnieuw vorm te geven zodat iedere leerling tot zijn recht komt. Individueel, in groepjes of door alle leerjaren heen. We zoeken geen mensen voor de klas, maar klasse mensen. Mensen met dezelfde ondernemende, creatieve geest als we onze leerlingen gunnen. Mensen die goed zijn met IT, maar nog beter willen worden. Mensen ook, die samenwerken en het belang van de leerling voorop stellen.

Solliciteren
Benieuwd geworden naar ons? Altijd al op zoek geweest naar die plek waar je echt een meester (M/V) kan worden in je vak? Of groei je gewoon ontzettend uit je jas? Neem dan direct contact op met onze directeur Jin Raghoebar. Via deze link of op telefoonnummers: 0299-430237/06-14428279. De gesprekken vinden in overleg zo snel mogelijk plaats.

Ouders aan het woord

"We voelen ons veilig op school"

"Het veilige klimaat binnen de klas van mijn zoon ervaar ik als zeer prettig. De manier waarop deze klas en ouders al sinds groep 3 met elkaar omgaan is hartverwarmend." - Ouder van obs De Delta in Purmerend