Publicaties

Bestuurs- en publieksverslag 2021
Er is naast een bestuursverslag ook een 
publieksverslag gemaakt. In het publieksverslag zijn, naast de highlights van 2021, 101 antwoorden en afbeeldingen toegevoegd. Kijk je mee?
Lees
hier het publieksverslag.

Magazine OPSPOOR Traject Innovatievraag PO-Raad

Dit magazine is een reflectie op het proces van de
'Innovatievraag - Slimmer leren met ICT'. We nemen je per fase mee in het proces en laten zien wat er op ons pad kwam.
Lees
hier het magazine.

Out of School


Afgelopen zomervakantie was de start van het OPSPOOR Out of School-programma. Het programma duurde twee weken en was op de spannendste plek van Purmerend, namelijk H20 Esports Campus. Er werd bewogen in real-life en digitaal, er werden robots gebouwd en geprogrammeerd in samenwerking met de First Lego League en de leerlingen gingen in de keuken op wereldreis. Onze OPSPOOR kids reporter Jelle maakte dit filmpje.

Bestuurs- en publieksverslag 2020

Dit jaar is er naast een bestuursverslag ook een publieksverslag gemaakt. In het publieksverslag zijn naast interessante cijfers, handige informatie en leuke wist-je-datjes, ook verschillende interviews opgenomen.
Lees
hier het publieksverslag.

 

Leerkrachten aan het woord

"OPSPOOR denkt mee en motiveert"

"Een lerende organisatie met daadkracht, voor mij fijn om voor te werken! Bij OPSPOOR wordt met ons meegedacht over welke kant het onderwijs op kan gaan. Je bent vrij om voorop te lopen en initiatief te tonen." - Medewerker van obs Wijdewormer