SBO Het Tangram

Wij zoeken mensen met de 'special powers' om onze leerlingen te laten groeien.
SBO Het Tangram zoekt per 10 januari 2022 een leerkracht L11, 0.6 WTF, voor groep 3/4 voor de maandag, dinsdag en woensdag. Heb jij ervaring en affiniteit met het werken met leerlingen in de midden- en/of bovenbouw? En heb jij ervaring binnen het SBO? Dat is mooi meegenomen, maar collega's vanuit het reguliere basisonderwijs worden ook uitgenodigd om te reageren. Zoek jij naar een (nieuwe) uitdaging? We ontmoeten je graag!

Over SBO Het Tangram
Het Tangram is een speciale openbare basisschool in de wijk De Gors in Purmerend. Wij zijn er voor leerlingen van 4 t/m 13 jaar die extra aandacht en ondersteuning kunnen gebruiken bij het leren. Met rust, structuur en veiligheid, bieden we ze een omgeving om in te groeien.
Het Tangramteam is altijd bezig het aanbod en het onderwijs te verbeteren. Want wanneer onze leerlingen met plezier naar school komen, doen we dat zelf minstens zo graag. Ook elke dag met plezier naar je werk? Wij zoeken mensen met de 'special powers' om onze leerlingen te laten groeien. 


Wil je direct solliciteren? Reageer dan via onze directeur Jin Raghoebar. Of neem telefonisch contact op via telefoonnummers: 0299-430237/06-14428279.

Functie-eisen:
 • Een afgeronde pabo-opleiding, bij voorkeur aangevuld met een Master SEN-opleiding.

Functie-inhoud:
 • Begeleiden van een groep jonge kinderen. 
 • Opstellen en uitvoeren groepsplannen, handelingsplannen en weekplanning.
 • Groeidocument van leerlingen opstellen en beheren. 

Gewenste competenties: 
 • Je werkt gestructureerd, planmatig en bent voorspelbaar voor je leerlingen. 
 • Je bent in staat om een goede relatie met individuele kinderen en een groep op te bouwen, je hebt oog voor een veilige sfeer.
 • Je bent sterk in het sturen van groepsdynamica en klassenmanagement en in staat handelingsplannen te vertalen in concreet handelen. 
 • Je bent empathisch en bezit incasseringsvermogen, waarbij je een onderscheid weet te maken tussen de leerling en zijn/haar gedragsproblematiek, met oog voor de samenhang.
 • Je bent communicatief en sociaalvaardig in het contact met o.a. leerlingen, ouders, collega's en externe specialisten. 
 • Je hebt kennis van specifieke gedragskenmerken en onderwijsbehoeften van onze doelgroep en/of je bent bereid je hierin verder te verdiepen.
 • Je bent daadkrachtig en bezit een toegankelijke persoonlijkheid.
 • Je denkt en bent oplossingsgericht.
 • Je vindt het belangrijk om je didactische vaardigheden te ontwikkelen.
 • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.
 • Je bent bereid je verder te professionaliseren.
 • Je bezit humor en relativeringsvermogen.
Wie bij een van onze scholen werkt, wordt OPSPOOR
We zijn niet op zoek naar één type medewerker. Juist onze verscheidenheid houdt ons OPSPOOR. Wat we wel zoeken zijn mensen die iets nieuws toevoegen. We zijn razend nieuwsgierig naar alle unieke eigenschappen die maken dat juist jij bij ons past. Daarbij zijn we benieuwd naar wat je zelf nog wil leren. Want ook jij bent vast nog niet uitgegroeid. OPSPOOR biedt je graag de ruimte.

Klasse
We zoeken collega's die eigenwijs genoeg zijn om meer te willen. Want juist buiten de gebaande paden ligt de toekomst. OPSPOOR klapt graag uit de school (of in ieder geval uit het klaslokaal). We zijn altijd bezig met onderwijs opnieuw vorm te geven zodat iedere leerling tot zijn recht komt. Individueel, in groepjes of door alle leerjaren heen. We zoeken geen mensen voor de klas, maar klasse mensen. Mensen met dezelfde ondernemende, creatieve geest als we onze leerlingen gunnen. Mensen die goed zijn met IT, maar nog beter willen worden. Mensen ook, die samenwerken en het belang van de leerling voorop stellen.

Solliciteren
Benieuwd geworden naar ons? Altijd al op zoek geweest naar die plek waar je echt een meester (M/V) kan worden in je vak? Of groei je gewoon ontzettend uit je jas? Neem dan direct contact op met onze directeur Jin Raghoebar. Via deze link of op telefoonnummers: 0299-430237/06-14428279.

Leerkrachten aan het woord

"OPSPOOR denkt mee en motiveert"

"Een lerende organisatie met daadkracht, voor mij fijn om voor te werken! Bij OPSPOOR wordt met ons meegedacht over welke kant het onderwijs op kan gaan. Je bent vrij om voorop te lopen en initiatief te tonen." - Medewerker van obs Wijdewormer