Obs De Havenrakkers

Nieuwsgierigheid, verwondering en verrassing vormen de basis voor kennis.

Obs De Havenrakkers zoekt een leerkracht L10, 0.4 fte, voor twee dagen per week. Vind jij het leuk om in verschillende groepen les te geven?

Over obs De Havenrakkers
Nieuwsgierigheid, verwondering en verrassing vormen de basis voor kennis. Dat is het uitgangspunt op obs De Havenrakkers. Een gemoedelijke dorpsschool in Broek in Waterland, waar gewerkt wordt met de nieuwste lesmethoden en leermiddelen. Kinderen leren hier op hun eigen niveau en ontwikkelen zich op hun eigen manier. Wij bieden ze daarvoor een plek waar plezier, respect en positiviteit voorop staan. Fouten maken is een goed idee en de weg tussen niet weten en weten de leukste die je kunt bewandelen.

Wil je direct solliciteren? Reageer dan via deze link.
Of neem dan contact op met onze directeur Peter Bakker via telefoonnummer: 020-4031847.

Wie bij een van onze scholen werkt, wordt OPSPOOR
We zijn niet op zoek naar één type medewerker. Juist onze verscheidenheid houdt ons OPSPOOR. Wat we wel zoeken zijn mensen die iets nieuws toevoegen. We zijn razend nieuwsgierig naar alle unieke eigenschappen die maken dat juist jij bij ons past. Daarbij zijn we benieuwd naar wat je zelf nog wil leren. Want ook jij bent vast nog niet uitgegroeid. OPSPOOR biedt je graag de ruimte.

Benieuwd geworden naar ons? Altijd al op zoek geweest naar die plek waar je echt een meester (M/V) kan worden in je vak? Of groei je gewoon ontzettend uit je jas?
 

Contact opnemen

* Verplichte velden

 

Leerlingen aan het woord

"Trots op onze school"

"Wij zijn trots op onze school omdat we echt met onze tijd mee gaan" - Leerling van obs De Harpoen in Jisp