Directeur obs De Harpoen

Het dorp is werelds
OPSPOOR zoekt een nieuwe directeur voor 0,6 fte
Ken je OPSPOOR al? Wij bieden elke dag onderwijs aan duizenden leerlingen, verdeeld over 37 scholen in en rond Purmerend. Voor De Harpoen zoeken we een nieuwe directeur. Iemand die ziet hoe groots klein kan zijn.
Obs De Harpoen is een echte dorpsschool op de grens van Jisp en Wormer. Kinderen, ouders en leerkrachten kennen elkaar en de sfeer is warm. Een prima omgeving om groot in te worden. Dat willen we graag zo houden. Op De Harpoen leren kinderen samenwerken en ontdekken ze waar ze goed in zijn. Want we geven ze graag een gezonde dosis zelfvertrouwen mee om straks de wereld in te stappen.

OPSPOOR. Voor TOEKOMSTMAKERS
Het onderwijs op De Harpoen is toekomstgericht. We werken in thema's, in groepjes, met moderne leermiddelen en bouwen voort op de natuurlijke nieuwsgierigheid van jonge kinderen. Zo krijgen ze de praktische én de sociaal-emotionele vaardigheden mee om zich te redden in een maatschappij die steeds in verandering is. Het zijn lessen voor het leven. We leggen er graag de basis voor. 

Het kleine eren en het grote leren
De Harpoen zoekt een directeur die weet hoe werelds het dorp is. Iemand die de kracht van een kleine gemeenschap op waarde weet te schatten. Dat vraagt een betrokken leiderschapsstijl en een visie die het eigen karakter en de hogere doelen met elkaar verbindt. Hier eren we het kleine en leren het grote. We zoeken een directeur die steeds de toekomst van onze leerlingen voor ogen houdt.
Zo'n directeur is sociaal en breed geïnteresseerd en zoekt de samenwerking met anderen. In de opzet van een brede school bijvoorbeeld. De Harpoen is het hart van het dorp. Hier komen school, spelen op het plein, naschoolse activiteiten en buitenschoolse opvang samen. Onze nieuwe directeur begrijpt hoe belangrijk dat is.
We zoeken verder een directeur die de opbrengsten hooghoudt, maar ook de sfeer. Zo iemand waardeert de teamleden en durft op hen te bouwen. We hebben je namelijk genoeg te bieden. Als het nodig is, kun je kritisch zijn. We streven immers altijd naar beter. Zo maken we van een dorpsschool een wereldschool.

Solliciteren
Ben jij die nieuwe directeur die graag de dynamiek van het dorp in stapt? Solliciteer dan door een mail met motivatie en cv te sturen naar jeanine.timmerman@opspoor.nl o.v.v Dynamisch directeur. Voor vragen bel je naar 0299-820919.

Contact opnemen

* Verplichte velden

Leerlingen aan het woord

"Zelf een onderzoek starten"

"Ik vind het leuk om zelf een onderzoek te starten om antwoord op mijn vraag te krijgen. Anders komt het uit een boek en weet ik niet of het wel écht waar is!" - Leerling van obs H.M. Van Randwijkschool in Ilpendam