Obs De Koningsspil

In je eentje ga je sneller, maar samen(werkend) kom je verder
Obs De Koningsspil zoekt met de ingangsdatum van 1 augustus 2022 een L10 leerkracht, 0.6-0.9 fte, voor de midden- en/of bovenbouw. Zowel parttime als fulltime mogelijkheden.

Heb je affiniteit voor onderzoekend en ontdekkend leren? Lees dan snel verder!

Over obs De Koningsspil
Een onvergetelijke basisschooltijd en een uitstekende toekomst. Dat gunnen we de leerlingen op obs De Koningsspil. De Koningsspil bevindt zich in Oosthuizen en bovendien middenin de samenleving. We geven kinderen alles mee dat ze nodig hebben om daar hun weg in te vinden. Van de zaakvakken tot sociale vaardigheden, van natuur en techniek tot beweging. We helpen kinderen hun creatieve en andere talenten te ontplooien en leren ze waardering te hebben voor die van anderen. Want in je eentje ga je sneller, maar samen kom je verder. We geven onze leerlingen een ondernemende, samenwerkende houding mee en sturen ze met een gerust hart de toekomst in. 

Wil je direct solliciteren? Reageer deze link.
Of neem dan contact op met onze directeur Sieta Dolstra via telefoonnummer: 0299-403128.


Wie bij een van onze scholen werkt, wordt OPSPOOR
We zijn niet op zoek naar één type medewerker. Juist onze verscheidenheid houdt ons OPSPOOR. Wat we wel zoeken zijn mensen die iets nieuws toevoegen. We zijn razend nieuwsgierig naar alle unieke eigenschappen die maken dat juist jij bij ons past. Daarbij zijn we benieuwd naar wat je zelf nog wil leren. Want ook jij bent vast nog niet uitgegroeid. OPSPOOR biedt je graag de ruimte.

Solliciteren
Benieuwd geworden naar ons? Altijd al op zoek geweest naar die plek waar je echt een meester (M/V) kan worden in je vak? Of groei je gewoon ontzettend uit je jas?

Contact opnemen

* Verplichte velden

Ouders aan het woord

"We voelen ons veilig op school"

"Het veilige klimaat binnen de klas van mijn zoon ervaar ik als zeer prettig. De manier waarop deze klas en ouders al sinds groep 3 met elkaar omgaan is hartverwarmend." - Ouder van obs De Delta in Purmerend