Obs De Rietkraag

Wil jij onze leerlingen coachen en aanmoedigen, zodat iedereen als winnaar over de eindstreep komt?

Obs De Rietkraag zoekt per 1 augustus 2022 een leerkracht L10, 1.0 fte, alle bouwen zijn bespreekbaar. Zowel parttime als fulltime mogelijkheden.

Flexibele herfst- en voorjaarsvakantie is mogelijk.

Over obs De Rietkraag
Obs De Rietkraag is een Gezonde School met een sportief profiel. We zijn altijd in beweging! Want sportief betekent elke dag bewegen, maar ook samenwerken, incasseren en het beste uit jezelf naar boven halen. We zijn een groeiende school met een dorps gevoel. We hebben respect voor elkaar, voor onszelf en voor de regels van het spel. Daarmee zorgen we voor een positief speel- en leerklimaat, waar ieder kind zijn of haar eigen talenten kan ontwikkelen. De leerlingen van De Rietkraag werken voor zichzelf, maar ook samen in teamverband. Wij zijn er om ze te coachen en aan te moedigen, zodat iedereen als winnaar over de eindstreep komt.

Wil je direct solliciteren? Reageer dan via deze link.
Of neem dan contact op met onze directeur Afke Sijm via telefoonnummer: 075-6841236.


Wie bij een van onze scholen werkt, wordt OPSPOOR
We zijn niet op zoek naar één type medewerker. Juist onze verscheidenheid houdt ons OPSPOOR. Wat we wel zoeken zijn mensen die iets nieuws toevoegen. We zijn razend nieuwsgierig naar alle unieke eigenschappen die maken dat juist jij bij ons past. Daarbij zijn we benieuwd naar wat je zelf nog wil leren. Want ook jij bent vast nog niet uitgegroeid. OPSPOOR biedt je graag de ruimte.
 
Benieuwd geworden naar ons? Altijd al op zoek geweest naar die plek waar je echt een meester (M/V) kan worden in je vak? Of groei je gewoon ontzettend uit je jas?
 

Contact opnemen

* Verplichte velden

 

Leerlingen aan het woord

"Trots op onze school"

"Wij zijn trots op onze school omdat we echt met onze tijd mee gaan" - Leerling van obs De Harpoen in Jisp