Obs De Eendragt

Wil jij onze leerlingen de vrijheid, ruimte en structuur bieden om op ontdekkingstocht te gaan?
Obs De Eendragt zoekt voor schooljaar 2021-2022 een leerkracht L10, 0.6-1.0 WTF, voor de onderbouw. We werken groepsdoorbrekend met ruimte voor spel en handelend en ontdekkend leren. Zo sluiten we aan bij de manier waarop jonge kinderen leren!

De Eendragt, waar je speelt, leert en lacht!

Over obs De Eendragt
Op Obs De Eendragt werk je in een fijn team dat samen zorgt voor goed en mooi onderwijs. We bieden kinderen een veilige plek waar ze de vrijheid, ruimte en structuur krijgen om op ontdekkingstocht te gaan. Zo verwerven ze de kennis en (sociale) vaardigheden die ze nu en in de toekomst nodig hebben. 
Obs De Eendragt is een Vreedzame school. Leerlingen worden gezien, hebben een stem en leren zelfstandig conflicten oplossen. We willen dat iedereen zich thuis voelt, elke dag. Door met een persoonlijke begroeting te beginnen laten we dagelijks zien dat iedereen er mag zijn. 

Wil je direct solliciteren? Reageer dan via deze link.
Of neem dan contact op met onze directeur Dea Sombroek via telefoonnummer: 06-52087818
.
 
Wie bij een van onze scholen werkt, wordt OPSPOOR
We zijn niet op zoek naar één type medewerker. Juist onze verscheidenheid houdt ons OPSPOOR. Wat we wel zoeken zijn mensen die iets nieuws toevoegen. We zijn razend nieuwsgierig naar alle unieke eigenschappen die maken dat juist jij bij ons past. Daarbij zijn we benieuwd naar wat je zelf nog wil leren. Want ook jij bent vast nog niet uitgegroeid. OPSPOOR biedt je graag de ruimte.

Klasse
We zoeken collega's die eigenwijs genoeg zijn om meer te willen. Want juist buiten de gebaande paden ligt de toekomst. OPSPOOR klapt graag uit de school (of in ieder geval uit het klaslokaal). We zijn altijd bezig met onderwijs opnieuw vorm te geven zodat iedere leerling tot zijn recht komt. Individueel, in groepjes of door alle leerjaren heen. We zoeken geen mensen voor de klas, maar klasse mensen. Mensen met dezelfde ondernemende, creatieve geest als we onze leerlingen gunnen. Mensen die goed zijn met IT, maar nog beter willen worden. Mensen ook, die samenwerken en het belang van de leerling voorop stellen.

Solliciteren
Benieuwd geworden naar ons? Altijd al op zoek geweest naar die plek waar je echt een meester (M/V) kan worden in je vak? Of groei je gewoon ontzettend uit je jas? Neem dan direct contact op met onze directeurs Dea Sombroek. Via deze link of op telefoonnummer: 06-52087818.

Ouders aan het woord

"De school biedt een veilige, maar toch uitdagende omgeving"

"De school heeft bewezen niet bang te zijn voor verandering en probeert het beste uit het eigen team, kinderen en de ouders te halen." - Ouder van obs De Koningsspil in Oosthuizen