Het Kwartet

We bieden onderwijs dat past bij nu en vooral ook bij later. Vind jij dat ook belangrijk?
Het Kwartet zoekt voor schooljaar 2020-2021:
  • een leerkracht L10, 0.4 WTF, voor groep 7-8. Deze functie heeft mogelijkheid tot verlenging, zoals is weergegeven in de onderstaande vacature.
Het Kwartet zoekt voor schooljaar 2021-2022: 
  • een leerkracht L10, 1.0 WTF, voor groep 7-8. De functie kan verdeeld worden in twee parttime banen.
  • een leerkracht L10, 0.4-1.0 WTF, voor de onderbouw.

Over Het Kwartet
Het Kwartet bestaat uit vier openbare basisscholen in de groene en waterrijke regio Zeevang. Op openbare basisschool Meester Haye in Beets zijn de leerlingen trots op wat ze kunnen en delen dat graag met de rest van de school én met de buurt. Op obs Middelie gaan sfeer en saamhorigheid hand en hand. De betrokkenheid van leerkrachten, leerlingen en ouders is groot. Op De Prinses Beatrix in Kwadijk wordt groepsdoorbrekend gewerkt, waardoor alle leerlingen en leerkrachten elkaar kennen. Klein en groot helpt, vertrouwt en respecteert elkaarOp 't Tilletje in Warder leren kinderen spelend en ontdekkend in een groene omgeving en in samenwerking met omwonenden. Ze gaan met plezier naar school. 

Door de krachten te bundelen maakt Het Kwartet onderwijs efficiënt en waardevol. En daar plukken onze leerlingen de vruchten van. We leren ze zelfstandig te zijn en verantwoordelijkheid te nemen. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor hun omgeving. We bieden ze onderwijs dat past bij nu en vooral ook bij later. Met vaardigheden voor de 21e eeuw en de houding van een wereldburger. De leerlingen krijgen de ruimte om op hun eigen manier ontdekkend en onderzoekend te leren. Spelenderwijs en uitdagend. Zo krijgen ze vertrouwen in wat ze kunnen en wat hun talenten zijn.  

Wil je direct solliciteren? Reageer dan voor 22 mei via deze link. 
Of neem dan contact op met onze directeur Mariska Buizer via telefoonnummer: 06-51307309.


Wie bij een van onze scholen werkt, wordt OPSPOOR
We zijn niet op zoek naar één type medewerker. Juist onze verscheidenheid houdt ons OPSPOOR. Wat we wel zoeken zijn mensen die iets nieuws toevoegen. We zijn razend nieuwsgierig naar alle unieke eigenschappen die maken dat juist jij bij ons past. Daarbij zijn we benieuwd naar wat je zelf nog wil leren. Want ook jij bent vast nog niet uitgegroeid. OPSPOOR biedt je graag de ruimte.

Klasse
We zoeken collega's die eigenwijs genoeg zijn om meer te willen. Want juist buiten de gebaande paden ligt de toekomst. OPSPOOR klapt graag uit de school (of in ieder geval uit het klaslokaal). We zijn altijd bezig met onderwijs opnieuw vorm te geven zodat iedere leerling tot zijn recht komt. Individueel, in groepjes of door alle leerjaren heen. We zoeken geen mensen voor de klas, maar klasse mensen. Mensen met dezelfde ondernemende, creatieve geest als we onze leerlingen gunnen. Mensen die goed zijn met IT, maar nog beter willen worden. Mensen ook, die samenwerken en het belang van de leerling voorop stellen.

Solliciteren
Benieuwd geworden naar ons? Altijd al op zoek geweest naar die plek waar je echt een meester (M/V) kan worden in je vak? Of groei je gewoon ontzettend uit je jas? Neem dan direct contact op met onze directeur Mariska Buizer. Via deze link of op telefoonnummer: 06-51307309.

Leerlingen aan het woord

"De juf is grappig"

"De juffen houden van grapjes en vinden pesten echt niet leuk!" - Leerling van obs De Koningsspil in Oosthuizen