Obs De Ranonkel

Onze TOEKOMSTMAKERS mogen zichzelf zijn en trots zijn op wat ze kunnen.
Obs De Ranonkel zoekt voor schooljaar 2021-2022 een leerkracht L10 of L11, 1.2 WTF, voor de bovenbouw. Zowel mogelijk voor parttime banen als fulltime.

Over obs De Ranonkel
"Ik kan het. Ik kan het zelf. Ik hoor erbij." Dat is obs De Ranonkel in een notendop. De Ranonkel is een openbare basisschool waar leerlingen de wereld ontmoeten door te spelen, te ontdekken en zichzelf te ontwikkelen. We richten ons op competenties (Ik kan het), autonomie (Ik kan het zelf) en op de relatie met anderen (Ik hoor erbij). Want leren gaat nou eenmaal beter als je plezier hebt en succes ervaart. We zetten in op de vaardigheden van de 21e eeuw en zorgen dat ze goed voorbereid de samenleving ingaan. Op De Ranonkel is iedereen welkom. We bieden een veilige omgeving waarbinnen leerlingen worden uitgedaagd hun eigen talenten te ontdekken en ontplooien. Ze mogen zichzelf zijn en trots op wat ze kunnen.

Wil je direct solliciteren? Reageer dan via deze link.
Of neem dan contact op met onze directeur Daphne Ayi via telefoonnummers: 06-24854795/ 0299-435595.


Wie bij een van onze scholen werkt, wordt OPSPOOR
We zijn niet op zoek naar één type medewerker. Juist onze verscheidenheid houdt ons OPSPOOR. Wat we wel zoeken zijn mensen die iets nieuws toevoegen. We zijn razend nieuwsgierig naar alle unieke eigenschappen die maken dat juist jij bij ons past. Daarbij zijn we benieuwd naar wat je zelf nog wil leren. Want ook jij bent vast nog niet uitgegroeid. OPSPOOR biedt je graag de ruimte.

Klasse
We zoeken collega's die eigenwijs genoeg zijn om meer te willen. Want juist buiten de gebaande paden ligt de toekomst. OPSPOOR klapt graag uit de school (of in ieder geval uit het klaslokaal). We zijn altijd bezig met onderwijs opnieuw vorm te geven zodat iedere leerling tot zijn recht komt. Individueel, in groepjes of door alle leerjaren heen. We zoeken geen mensen voor de klas, maar klasse mensen. Mensen met dezelfde ondernemende, creatieve geest als we onze leerlingen gunnen. Mensen die goed zijn met IT, maar nog beter willen worden. Mensen ook, die samenwerken en het belang van de leerling voorop stellen.

Solliciteren
Benieuwd geworden naar ons? Altijd al op zoek geweest naar die plek waar je echt een meester (M/V) kan worden in je vak? Of groei je gewoon ontzettend uit je jas? Neem dan direct contact op met onze directeur Daphne Ayi. Via deze link of via telefoonnummers: 06-24854795/0299-435595.

Leerlingen aan het woord

"Trots op onze school"

"Wij zijn trots op onze school omdat we echt met onze tijd mee gaan" - Leerling van obs De Harpoen in Jisp