Obs De Stap

We bieden leerlingen de ruimte om zich op eigen wijze te ontwikkelen.
Ken jij OPSPOOR? Met 37 scholen in Purmerend en omgeving, honderden medewerkers en duizenden leerlingen, is OPSPOOR één van de grootste aanbieders van basis- en speciaal onderwijs in de Randstad. Wij staan elke dag klaar om onze toekomstmakers het onderwijs te geven dat ze verdienen.

En wie bij een van onze scholen werkt, wordt OPSPOOR. Word jij ook OPSPOOR?

Je kunt bijvoorbeeld per direct starten op obs De Stap als leerkracht L10. Hier zijn ze op zoek naar een nieuwe collega (0.6-1.0 WTF) voor een vervanging. Daarna gaan we samen op zoek naar een nieuwe interessante plek die bij jou past.  

Een plek waar jij je professioneel verder kunt ontwikkelen en één die past bij jouw wensen en jouw ambities. Onze 37 scholen zijn namelijk allemaal even uniek en wij zijn niet op zoek naar één type medewerker. Juist onze verscheidenheid houdt ons OPSPOOR. Wat wij zoeken zijn mensen die iets nieuws toevoegen. We zijn razend nieuwsgierig naar alle unieke eigenschappen die maken dat juist jij bij ons past. Daarbij zijn we benieuwd naar wat je zelf nog wil leren. Want ook jij bent vast nog niet uitgegroeid. OPSPOOR biedt je graag de ruimte. Je start met een arbeidsovereenkomst van een jaar en bij goed functioneren garanderen wij een vast dienstverband.

Klasse
We zoeken collega's die eigenwijs genoeg zijn om meer te willen. Want juist buiten de gebaande paden ligt de toekomst. OPSPOOR klapt graag uit de school (of in ieder geval uit het klaslokaal). We zijn altijd bezig met onderwijs opnieuw vorm te geven zodat iedere leerling tot zijn recht komt. Individueel, in groepjes of door alle leerjaren heen. We zoeken geen mensen voor de klas, maar klasse mensen. Mensen met dezelfde ondernemende, creatieve geest als we onze leerlingen gunnen. Mensen die goed zijn met IT, maar nog beter willen worden. Mensen ook, die samenwerken en het belang van de leerling voorop stellen.

Solliciteren
Benieuwd geworden naar ons? Altijd al op zoek geweest naar die plek waar je echt een meester (M/V) kan worden in je vak? Of groei je gewoon ontzettend uit je jas? Neem dan direct contact op met een van onze P&O Adviseur via personeel@opspoor.nl. We ontmoeten je graag.

Leerkrachten aan het woord

"OPSPOOR denkt mee en motiveert"

"Een lerende organisatie met daadkracht, voor mij fijn om voor te werken! Bij OPSPOOR wordt met ons meegedacht over welke kant het onderwijs op kan gaan. Je bent vrij om voorop te lopen en initiatief te tonen." - Medewerker van obs Wijdewormer