Directeur obs De Blauwe Morgenster

Dubbele kracht vooruit
OPSPOOR zoekt een directeur voor OBS De Blauwe Morgenster
Ken je OPSPOOR al? Wij bieden elke dag onderwijs aan duizenden leerlingen, verdeeld over 37 scholen in en rond Purmerend. Voor De Blauwe Morgenster zoeken we een tweede directeur. Iemand die graag samenwerkt en gedijt in de dynamiek van een duo.
De Blauwe Morgenster is een openbare Daltonschool in Middenbeemster. Een dorp met een stadsleven of een stad met een dorpshart, het is maar hoe je het bekijkt. Nieuwe wijken, nieuwe mensen, nieuwe sfeer: Middenbeemster is volop in de groei. Daar hoort een school bij die bloeit. Wij zoeken dan ook een directeur met de kennis, liefde en aandacht die daarvoor nodig is.

Samen kun je alles
De Blauwe Morgenster bloeit elke dag rond half 9 op in de Beemsterpolder. Dan stromen de ruim vierhonderd leerlingen binnen om iets moois van de dag en van hun toekomst te maken. Ze krijgen les volgens de Daltonvisie. Onze docenten geven ze de vrijheid én dagen ze uit om hun talenten te ontplooien. Ze zijn zelfstandig, verantwoordelijk en werken samen. Eigenlijk precies zoals we ook verwachten van een directeur.
Onze nieuwe directeur heeft de vaardigheden om De Blauwe Morgenster te leiden, maar kan ook altijd rekenen op zijn of haar wederdirecteur. Samen kunnen jullie alles en nog een beetje meer.

Op de toekomst
Jij voelt je in ieder geval thuis in ICT en digitaal onderwijs en kijkt daarbij graag vooruit. Onze leerlingen bouwen immers aan hun toekomst en wij zijn er om ze daarin zo goed mogelijk te ondersteunen. Je zoekt naar manieren om onderwijs steeds maar te innoveren en moedigt het team aan dat ook te doen. Verder bijt je je graag vast in processen rond huisvesting en nieuwbouw. Een Blauwe Morgenster in de groei moet immers op een dag verpotten. We werken toe naar nieuwbouw en een kindcentrum in samenwerking met partijen binnen én buiten OPSPOOR. Je bent sterk in het bestendigen van beleid en hebt meer dan gemiddeld verstand van de geldstromen in onderwijsland. Daarnaast vind je het leuk om mee te denken over PR & Communicatie. Wij weten allang hoe mooi de Blauwe Morgenster is, maar ook daarin richten we ons op de toekomst. De hierboven genoemde werkzaamheden zijn bespreekbaar met jouw wederdirecteur.

Meebloeien
Wil jij net als wij graag met dubbele kracht vooruit? En ben je die directeur die de meerwaarde ziet van een gedeelde functie? Kun je je vinden in de toekomstvisie van OPSPOOR? Én heb je zin om samen met leerlingen, collega's, ouders en het dorp mee te bloeien? Solliciteer dan door een mail met motivatie en cv te sturen naar jeanine.timmerman@opspoor.nl o.v.v Duodirecteur. Voor vragen bel je naar 0229-820919.

 

Ouders aan het woord

"We voelen ons veilig op school"

"Het veilige klimaat binnen de klas van mijn zoon ervaar ik als zeer prettig. De manier waarop deze klas en ouders al sinds groep 3 met elkaar omgaan is hartverwarmend." - Ouder van obs De Delta in Purmerend