Directeur obs H.M. van Randwijkschool

Gezocht unieke directeur.
Ben jij juist jij?

Wij zijn OPSPOOR. Met 37 scholen één van de grote aanbieders van basis- en speciaal onderwijs in de Randstad. Elke dag kiezen honderden medewerkers, duizenden ouders en leerlingen voor ons.

Wie bij een van onze scholen werkt, wordt OPSPOOR

We zijn niet op zoek naar één type medewerker. Juist onze verscheidenheid houdt ons OPSPOOR. Wat we wel zoeken zijn mensen die iets nieuws toevoegen. We zijn razend nieuwsgierig naar alle unieke eigenschappen die maken dat juist jij bij ons past. Daarbij zijn we benieuwd naar wat je zelf nog wil leren. Want ook jij bent vast nog niet uitgegroeid. OPSPOOR biedt je graag de ruimte.

Wij zijn op zoek naar een unieke directeur voor obs H.M. van Randwijk

Een ware wereldschool in het gezellige dorpje Ilpendam. Dat is de H.M. van Randwijkschool. Hier krijgen leerlingen de kans om de wereld te ontdekken in de veilige en gemoedelijke sfeer op een school met betrokken ouders en een ambitieus team. Vanuit een stevige basis worden de wereldoriënterende vakken met behulp van onderzoekend leren vormgegeven. Samen met de ouders geven we ze de ruimte en het vertrouwen om ieders talenten te ontplooien, of ze nou sociaal-emotioneel, creatief, cognitief of fysiek zijn. Want het zijn juist die talenten waarmee ze op hun allerbest zijn in de wereld van morgen. 

Wij staan voor goed onderwijs. Maak jij het nog beter?

Ben jij klaar om met ons de nieuwe generatie op te leiden? (En heb je toevallig ook nog affiniteit met ICT?) Solliciteer dan vooral naar deze functie. Doe dat door jouw motivatie en cv te sturen aan Jeanine Timmerman (jeanine.timmerman@opspoor.nl)

Contact opnemen

* Verplichte velden

Leerkrachten aan het woord

"OPSPOOR denkt mee en motiveert"

"Een lerende organisatie met daadkracht, voor mij fijn om voor te werken! Bij OPSPOOR wordt met ons meegedacht over welke kant het onderwijs op kan gaan. Je bent vrij om voorop te lopen en initiatief te tonen." - Medewerker van obs Wijdewormer