Duodirecteur De Blauwe Morgenster

Samen kunnen we alles
OPSPOOR zoekt een duodirecteur
Ken je OPSPOOR al? Wij bieden elke dag onderwijs aan duizenden leerlingen, verdeeld over 37 scholen in en rond Purmerend. Voor De Blauwe Morgenster zoeken we een tweede directeur.
De Blauwe Morgenster is een openbare Daltonschool in Middenbeemster. Een dorp met een stadsleven of een stad met een dorpshart, het is maar hoe je het bekijkt. Nieuwe wijken, nieuwe mensen, nieuwe sfeer: Middenbeemster is volop in de groei. Daar hoort een school bij die bloeit. Wij zoeken dan ook een directeur met de kennis, liefde en aandacht die daarvoor nodig is. Want een grote school betekent ook grote kansen.

We maken er iets moois van
De Blauwe Morgenster bloeit elke dag rond half 9 op in de Beemsterpolder. Dan stromen bijna vijfhonderd leerlingen binnen om iets moois van de dag en van hun toekomst te maken. Ze krijgen les volgens de Daltonvisie. Onze leerkrachten geven ze de vrijheid én dagen ze uit om hun talenten te ontplooien. Ze zijn zelfstandig, verantwoordelijk en werken samen. Eigenlijk precies zoals we ook verwachten van een directeur.
Onze nieuwe directeur heeft dus deze vaardigheden om De Blauwe Morgenster te leiden en kan daarnaast altijd rekenen op zijn of haar wederdirecteur. Jullie hebben allebei je kwaliteiten, maar samen kunnen jullie alle kanten op. Één en één is driedimensionaal.

Op de toekomst
Onze leerlingen bereiden zich voor op later en wij zijn er om ze daarin zo goed mogelijk te ondersteunen. Daarom zoeken onze directeuren naar manieren om onderwijs steeds maar te innoveren. Ze moedigen het team aan dat ook te doen. Met ICT, bijvoorbeeld, maar ook door verder te kijken dan het klaslokaal.
Daarnaast gaat ook de school een mooie toekomst tegemoet. Met alle ontwikkelingen in de wijk, liggen er nieuwe mogelijkheden in het verschiet. Samenwerkingen bijvoorbeeld, een kindcentrum en nieuwbouw. Want een Blauwe Morgenster in de groei moet op een dag worden verpot. Daarvoor is ook sterke PR en communicatie nodig. Wij zijn namelijk trots op de school. We zoeken een directeur die weet hoe we dat het beste kunnen delen.

Meebloeien
Wil jij net als wij graag met dubbele kracht vooruit? Kun je je vinden in de toekomstvisie van OPSPOOR? Gedij je in de dynamiek van een duo? Én heb je zin om samen met leerlingen, collega's, ouders en het dorp mee te bloeien? Solliciteer dan door een mail met motivatie en cv te sturen naar jeanine.timmerman@opspoor.nl o.v.v Duodirecteur. Voor vragen bel je naar 0299-820919.
 

Ouders aan het woord

"De school biedt een veilige, maar toch uitdagende omgeving"

"De school heeft bewezen niet bang te zijn voor verandering en probeert het beste uit het eigen team, kinderen en de ouders te halen." - Ouder van obs De Koningsspil in Oosthuizen