Obs De Blauwe Morgenster

Maak jij leren leuk, zodat leerlingen zelf bedenken, zelf doen en zelfvertrouwen krijgen?
Obs De Blauwe Morgenster zoekt voor schooljaar 2021-2022:
  • een L10 leerkracht, 1.0 WTF, voor groep 1-2. Mogelijkheden voor zowel parttime als fulltime invulling.
  • een L10 leerkracht, 1.0 WTF, voor groep 7. Mogelijkheden voor zowel parttime als fulltime invulling.

Over obs De Blauwe Morgenster
Zelf bedenken, zelf doen, zelfvertrouwen. Obs De Blauwe Morgenster is een openbare Daltonbasisschool. Wij bereiden kinderen voor op hun toekomst door ze te stimuleren zelf te ontdekken. Want vragen die uit eigen interesse zijn geboren, leiden tot interessante antwoorden en oplossingen. De docenten op De Blauwe Morgenster zijn allemaal gecertificeerd voor Daltononderwijs. Ze begeleiden leerlingen op hun eigen pad naar wie ze zijn en waar ze goed in zijn. Dat maakt leren leuker en lucratiever, wat de toekomst je ook brengt. 

Wil je direct solliciteren? Reageer dan via deze link.
Of neem dan contact op met onze directeur Maartje Syrier via telefoonnummers: 06-22661460/0299-681940.


Wie bij een van onze scholen werkt, wordt OPSPOOR
We zijn niet op zoek naar één type medewerker. Juist onze verscheidenheid houdt ons OPSPOOR. Wat we wel zoeken zijn mensen die iets nieuws toevoegen. We zijn razend nieuwsgierig naar alle unieke eigenschappen die maken dat juist jij bij ons past. Daarbij zijn we benieuwd naar wat je zelf nog wil leren. Want ook jij bent vast nog niet uitgegroeid. OPSPOOR biedt je graag de ruimte.

Klasse
We zoeken collega's die eigenwijs genoeg zijn om meer te willen. Want juist buiten de gebaande paden ligt de toekomst. OPSPOOR klapt graag uit de school (of in ieder geval uit het klaslokaal). We zijn altijd bezig met onderwijs opnieuw vorm te geven zodat iedere leerling tot zijn recht komt. Individueel, in groepjes of door alle leerjaren heen. We zoeken geen mensen voor de klas, maar klasse mensen. Mensen met dezelfde ondernemende, creatieve geest als we onze leerlingen gunnen. Mensen die goed zijn met IT, maar nog beter willen worden. Mensen ook, die samenwerken en het belang van de leerling voorop stellen.

Solliciteren
Benieuwd geworden naar ons? Altijd al op zoek geweest naar die plek waar je echt een meester (M/V) kan worden in je vak? Of groei je gewoon ontzettend uit je jas? Neem dan direct contact op met onze directeur Maartje Syrier. Via deze link of op telefoonnummers: 06-22661460/0299-681940.

Leerlingen aan het woord

"Zelf een onderzoek starten"

"Ik vind het leuk om zelf een onderzoek te starten om antwoord op mijn vraag te krijgen. Anders komt het uit een boek en weet ik niet of het wel écht waar is!" - Leerling van obs H.M. Van Randwijkschool in Ilpendam