Obs H.M. van Randwijkschool

Onderzoekend leren is bij ons essentieel. Vind jij dit ook belangrijk?
Obs H.M. van Randwijkschool†zoekt met de ingangsdatum van 1 augustus 2022 een leerkracht L10, 0.4 fte, voor groep 8.

Onze leerlingen ontwikkelen hun talenten optimaal en zijn ze klaar voor de wereld van vandaag ťn morgen.†

Over obs H.M. van Randwijkschool†

Een ware wereldschool in het gezellige dorpje Ilpendam. Dat is de H.M. van Randwijkschool. Hier krijgen leerlingen de kans om de wereld te ontdekken in de veilige en gemoedelijke sfeer op een school met betrokken ouders en een ambitieus team. Vanuit een stevige basis worden de wereldoriŽnterende vakken met behulp van onderzoekend leren vormgegeven. Samen met de ouders geven we ze de ruimte en het vertrouwen om ieders talenten te ontplooien, of ze nou sociaal-emotioneel, creatief, cognitief of fysiek zijn. Want het zijn juist die talenten waarmee ze op hun allerbest zijn in de wereld van morgen.†

Ben jij klaar om met ons de nieuwe generatie op te leiden? (En heb je toevallig ook nog affiniteit met ICT?) Solliciteer dan vooral via deze link. Of neem dan contact op met onze directeur Jo-Ann Runderkamp-Tol via telefoonnummer: 020-4361817.

Wie bij een van onze scholen werkt, wordt OPSPOOR

We zijn niet op zoek naar ťťn type medewerker. Juist onze verscheidenheid houdt ons OPSPOOR. Wat we wel zoeken zijn mensen die iets nieuws toevoegen. We zijn razend nieuwsgierig naar alle unieke eigenschappen die maken dat juist jij bij ons past. Daarbij zijn we benieuwd naar wat je zelf nog wil leren. Want ook jij bent vast nog niet uitgegroeid. OPSPOOR biedt je graag de ruimte.

Benieuwd geworden naar ons? Altijd al op zoek geweest naar die plek waar je echt een meester (M/V) kan worden in je vak? Of groei je gewoon ontzettend uit je jas?


Contact opnemen

* Verplichte velden

Ouders aan het woord

"De school biedt een veilige, maar toch uitdagende omgeving"

"De school heeft bewezen niet bang te zijn voor verandering en probeert het beste uit het eigen team, kinderen en de ouders te halen." - Ouder van obs De Koningsspil in Oosthuizen