Obs Wheermolen

Wil jij leerlingen aanmoedigen om te ontdekken wat ze kunnen om er nog beter in te worden?
Obs Wheermolen zoekt per 1 oktober 2022 een leerkracht L10/L11, 1.0 fte, voor de bovenbouw. Zowel parttime als fulltime mogelijkheden. Bij voorkeur iemand met kwaliteiten en ambities tot bouwcoördinator.

Over obs Wheermolen
Obs Wheermolen is wherelds. Wij zijn een openbare basisschool waar iedereen gewaardeerd wordt om wie hij is. Verschil mag er zijn! We zijn trots op de diversiteit van onze leerlingen. Hun achtergrond en hun talenten maken ze uniek en juist wat ze bijzonder maakt mogen ze verder ontwikkelen. We moedigen leerlingen aan te ontdekken wat ze kunnen om er nog beter in te worden. Daarvoor biedt Wheermolen een veilig klimaat, met extra ondersteuning als dat nodig is, om successen te boeken. De leerkracht biedt de kennis, coaching en het vertrouwen, de leerling ontwikkelt zich op zijn eigen manier. Met zelfvertrouwen en eigen verantwoordelijkheid. Want wie nu mag zijn wie hij is, kan later worden wat hij wil. 

Wil je direct solliciteren? Reageer dan via deze link .
Of neem dan contact op met onze directeur Marloes Hamming via telefoonnummers: 06-24284341/0299-423648.


Wie bij een van onze scholen werkt, wordt OPSPOOR
We zijn niet op zoek naar één type medewerker. Juist onze verscheidenheid houdt ons OPSPOOR. Wat we wel zoeken zijn mensen die iets nieuws toevoegen. We zijn razend nieuwsgierig naar alle unieke eigenschappen die maken dat juist jij bij ons past. Daarbij zijn we benieuwd naar wat je zelf nog wil leren. Want ook jij bent vast nog niet uitgegroeid. OPSPOOR biedt je graag de ruimte.

Benieuwd geworden naar ons? Altijd al op zoek geweest naar die plek waar je echt een meester (M/V) kan worden in je vak? Of groei je gewoon ontzettend uit je jas?

Contact opnemen

* Verplichte velden

Leerlingen aan het woord

"Zelf een onderzoek starten"

"Ik vind het leuk om zelf een onderzoek te starten om antwoord op mijn vraag te krijgen. Anders komt het uit een boek en weet ik niet of het wel écht waar is!" - Leerling van obs H.M. Van Randwijkschool in Ilpendam