VSO Martin Luther Kingschool

Onze leerlingen zijn allemaal op hun eigen manier getalenteerd. En wij bieden ze onderwijs dat past.
VSO Martin Luther Kingschool zoekt voor schooljaar 2021-2022 een leerkracht L10, 1.0 WTF, voor de onderbouw. Het gaat hierbij om leerlingen in de leeftijd van 13 tot 15 jaar. Voor 5 dagen per week. Deeltijd is in overleg. Heb jij goede pedagogische en didactische kennis en ben jij in staat om een gedifferentieerd onderwijsaanbod te geven? 

Over VSO Martin Luther Kingschool
De Martin Luther Kingschool in Purmerend is een OPSPOOR-school voor (Voortgezet) Speciaal Onderwijs. Onze leerlingen zijn tussen de 4 en 20 jaar oud en allemaal op hun eigen manier getalenteerd. Wij bieden ze onderwijs dat past. Onze leerlingen hebben beperkingen bij het aanleren van vaardigheden en het verwerven van kennis. Daarnaast hebben ze tal van mogelijkheden om zich te ontwikkelen. Op de Martin Luther Kingschool zijn we dagelijks minimaal 164 keer trots. Dat betekent iedere dag op elke leerling een keer. Wij zoeken altijd mensen met een speciaal oog voor succes. 

Wil je direct solliciteren? Reageer dan via onze directeur Pien Heijnis. Of neem telefonisch contact op via telefoonnummers: 0299-748026/06-23303211.

Wie bij een van onze scholen werkt, wordt OPSPOOR
We zijn niet op zoek naar één type medewerker. Juist onze verscheidenheid houdt ons OPSPOOR. Wat we wel zoeken zijn mensen die iets nieuws toevoegen. We zijn razend nieuwsgierig naar alle unieke eigenschappen die maken dat juist jij bij ons past. Daarbij zijn we benieuwd naar wat je zelf nog wil leren. Want ook jij bent vast nog niet uitgegroeid. OPSPOOR biedt je graag de ruimte.

Klasse
We zoeken collega's die eigenwijs genoeg zijn om meer te willen. Want juist buiten de gebaande paden ligt de toekomst. OPSPOOR klapt graag uit de school (of in ieder geval uit het klaslokaal). We zijn altijd bezig met onderwijs opnieuw vorm te geven zodat iedere leerling tot zijn recht komt. Individueel, in groepjes of door alle leerjaren heen. We zoeken geen mensen voor de klas, maar klasse mensen. Mensen met dezelfde ondernemende, creatieve geest als we onze leerlingen gunnen. Mensen die goed zijn met IT, maar nog beter willen worden. Mensen ook, die samenwerken en het belang van de leerling voorop stellen.

Solliciteren
Benieuwd geworden naar ons? Altijd al op zoek geweest naar die plek waar je echt een meester (M/V) kan worden in je vak? Of groei je gewoon ontzettend uit je jas? Neem dan direct contact op met onze directeur Pien Heijnis. Via deze link of op telefoonnummers: 0299-748 026/06-23303211.

Leerlingen aan het woord

"De juf is grappig"

"De juffen houden van grapjes en vinden pesten echt niet leuk!" - Leerling van obs De Koningsspil in Oosthuizen